Читај ми!

Сестре Дабовић: Даћемо све од себе да Србији донесемо медаљу

Кошаркашице Милица и Ана Дабовић рекле су да ће дати све од себе да Србији донесу још једну медаљу и да су заборавиле пораз у полуфиналу Олимпијских игара.

"Већ размишљамо о Француској. Заборавиле смо пораз у полуфиналу и даћемо све од себе да освојимо бронзану медаљу. Није било нимало лако да се припремимо. Волеле бисмо да донесемо Србији још једну медаљу", рекла је Милица Дабовић новинарима у Рио де Жанеиру.

Српске кошаркашице су изгубиле у полуфиналу од Шпаније и за бронзану медаљу ће се борити против Француске, ривала који је побеђен у прошлогодишњем финалу Европског првенства.

"Францускиње ће бити спремније јер ће желети да нам врате за пораз у финалу Европском првенству. Треба да се саберемо, да дођемо себи, размислимо и оставимо срце на терену како бисмо победиле", казала је Милица Дабовић.

Ана је додала да је њена екипа свесна колику подршку добија и колико српски народ прати утакмице.
"Кад год играмо за Србију знамо колико нас људи прати и ово је за нас посебно. Када смо играле 'само' Европско првенство смо знале колико се народ нервирао. Сада је три пута више и толико нам је стало да донесемо медаљу", рекла је Ана Дабовић.
Она је навела да се екипа спрема за борбу за бронзу и да Србији неће бити нимало лако да победи Француску, али да ће се борити максимално.

Ана Дабовић је додала да кошаркашицама много значи подршка народа, али пре свега и разумевање за поразе.

Утакмица између кошаркашица Србије и Француске играће се данас од 16.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи