Читај ми!

Мушки четверац у финалу, чекају се кошаркаши

Српски кајакашки четверац на 1000 метара изборио пласман у А финале, док ће женски четверац на 500 метара и Марко Новаковић на 200 метара морати да се задовоље Б финалом. Наши такмичари у брзом ходању завршили међу првих 50. Од српских спортиста данас наступају још само кошаркаши, који у поноћ играју полуфинале са Аустралијом. Лајв стрим и лајв блог на Интернет порталу, директни преноси на програмима РТС-а.

17.23 - Српски такмичари у брзом ходању завршили су међу првих 50 у финалу трке у Рију.

Владимир Савановић је био 41. са временом од 4:15,14 минута. Ненад Филиповић је 45. са 4:25,41, а Предраг Филиповић је са 4:39,48 био 48, односно последњи такмичар који је завршио трку.

У трци су 32 такмичара одустала или дисквалификована. Злато је освојио Матеј Тот из Словачке, сребро Џеред Талент из Аустралије, а бронзу Еван Данфи из Канаде.

15.56 - Сјајна трка мушког четверца (Марко Томићевић, Миленко Зорић, Дејан Пајић и Владимир Торубаров), који са трећег места иде у А финале!

15.49 - Женски четверац (Сестре Молдован, Ружичић-Бенедек, Старовић) заузео 5. место и није ушао у А финале.

15.11 - Новаковић заузима пето место у полуфиналној трци и остаје без А финала, за свега три хиљадита дела секунде! 

15.02 - Српски мушки четверац на 1000 метара завршио је квалификациону трку на шесто месту, али ће ипак веслати у полуфиналу 

14.40 - Српски женски четверац на 500 метара завршио је квалификациону трку на последњем месту, али ће ипак веслати у полуфиналу.

14.16 - Марко Новаковић заузео треће место у својој квалификационој групи и пласирао се у полуфинале.

13.05 - Наши репрезентативци браћа Предраг и Ненад Филиповић и Владимир Савановић стартовали у дисциплини брзо ходање на 50 километара.

Тачно у поноћ почиње полуфинални дуел кошаркашког турнира између Србије и Аустралије и нова велика шанса за освајање најмање сребрне медаље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару