Читај ми!

Четврти дан Рија: Бобана и Зорана без полуфинала, као и Стјепановић

Српске стрелкиње Бобана Величковић и Зорана Аруновић нису успеле да се пласирају у полуфинале у дисциплини 25 метара МК. Српске веслачке комбинације Васић-Беђик и Марјановић-Шљукић нису успеле да се пласирају у финале. Велимир Стјепановић пливао у квалификацијама дисциплине 100 метара слободно - без полуфинала. Пренос дешавања из Рија је на Другом програму РТС-а.

18.30 - Ни Зорана Аруновић није успела да се пласира у полуфинале такмичења малокалибарским пиштољем на 25 метара.

Иако су после првог дела квалификација заузимале друго, односно четврто место, Бобана Величковић и Зорана Аруновић нису успеле да се пласирају у полуфинале, пошто су у брзом пуцању забележиле значајно слабије резултате (281 и 283 круга).

18.26 - Стјепановић је после 50 метара окренуо први, али је на крају завршио трку као осми и остао је без полуфинала.

Стјепановић је у укупном поретку заузео 32. место.

18.25 - Кренула је трка, Стјепановић у првој стази.

18.00 - Почеле су квалификације у пливању на 100 метара слободним стилом. Велимир Стјепановић наступиће у осмој квалификационој трци.

17.30 - Бобана Величковић ипак није успела да се пласира у финале, након нешто слабијег изадања у прецизном пуцању. 

16.15 - Бобана и Зорана од 17 часова настављају такмичење и борбу за финале у брзој фази. 

16.00 - Марјановић и Шљукић нису успели да се пласирају у финале на 2000 метара. 

15.45 - Зорана Аруновић налази се на четвртом месту после прве фазе. Величковић је друга.

15.12 - Милош Васић и Ненад Беђик нису успели да се пласирају у финале.

14.28 - После три серије Величковићева прва у својој групи стрелкиња, укупно друга. Бобана је веома расположена и гађа готово без грешке. Следи тзв. рапид фаза.

14.15 - У првој групи стрелкиња Бобана Величковић стартовала у квалификацијама дисциплине 25 метара малокалибарским пиштољем. Зорана Аруновић ће наступити у другој групи.

Прве ће на борилишта изаћи српске стрелкиње Бобана Величковић и Зорана Аруновић, које учествују у квалификацијама дисциплине 25 метара малокалибарским пиштољем. Прва серија почиње у 14.00, а почетак финалне серије је у 20.30.

Милош Васић и Ненад Беђик, који су се после необичних околности изборили за полуфинале, стартују око 14.50, а потом ће наступити Марко Марјановић и Андрија Шљукић у полуфиналу дубл скула.

Српски пливач Велимир Стјепановић учествоваће у квалификацијама трке на 100 метара слободним стилом, која почиње око 18.00.

Током вечери и ноћи следи низ мечева у кошарци, рукомету и фудбалу, а освајачи златних медаља на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, пливачи Мајкл Фелпс, Кејти Ледецки и Катинка Хосу, имаће у ноћи између уторка и среде прилику да се оките новим одличјима.

Ледецки, која је освојила злато у трци на 400 метара слободним стилом, наступаће у финалу на двоструко краћој деоници.

Мајкл Фелпс ће имати шансу да се на 200 метара делфин реваншира Чаду ле Кросу из Јужне Африке, који му је пре четири године однео злато.

Мађарица Катинка Хосу је до сада већ освојила две златне медаље, у тркама на 400 метара мешовито и 100 метара леђно, а "челична леди" је фаворит за злато и у трци 200 метара мешовито.

Велику пажњу ће, када је реч о пливачком такмичењу, свакако привући и финале мушке штафете четири пута 200 метара слободно.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару