Недовић: Што пре заборавити пораз, фокусирати се на Француску

Кошаркашки репрезентативац Србије Немања Недовић рекао је да његова екипа треба што пре да заборави пораз од Аустралије и да размишља како да победи Француску у наредној утакмици.

"Тежак пораз. Разлика није меродавна, али шта да радимо, морамо ово да заборавимо као што смо заборавили победу над Венецуелом. Окрећемо се наредној утакмици", рекао је Недовић.

Србија је забележила први пораз на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, пошто је после победе над Венецуелом изгубила од Аустралије са 95:80.

Недовић је казао да је у другом колу виђена чврста кошарка, али да разлика није била реална.

"Била је чврста кошарка. Аустралија је потврдила да је незгодан противник и њихова игра није никакво изненађење. Мушки смо ушли у утакмицу, али је требало да бирамо паметнија решења у нападу. Било је и пропуста у одбрани", казао је Недовић.

Наредни противник српских кошаркаша биће Французи. Недовић је навео да српску селекцију не занимају калкулације, већ само победа у наредној утакмици.

Мирослав Радуљица је рекао да српски кошаркаши треба да науче из утакмице против Аустралије.

"Морамо нешто да научимо из ове утакмице да играмо још јаче. Добро смо играли 35 минута и необјашњиво је како је пала концентрација. Криво нам је, али изговора нема. Идемо даље", рекао је Радуљица.

Према његовим речима, кошаркаши Аустралије су добро искористили и казнили пад његове екипе, али да плус 15 није реална разлика.

Када је реч о наредном противнику, Радуљица је казао да ће Србија дати све од себе да победи Француску.

"Наш тим ради сјајан посао што се тиче физичког и менталног опоравка. Има довољно времена. То је турнир, Олимпијске игре. Добро познајемо Французе, играли смо много пута против њих и верујем даћемо добро да се спремимо", казао је Радуљица.

Утакмица између кошаркаша Србије и Француске играће се у среду у 19.15 по средњеевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару