Читај ми!

Рио, трећи дан: Порази кошаркаша и кошаркашица, победа одбојкашица

Трећег дана Олимпијских игара у Рију одбојкашице Србије оствариле и другу победу убедљиво савладавши Порторико. Кошаркаши су доживели пораз од Аустралије, кошаркашице од Канаде. Стефановић и Себић без финала. Крај за Ђоковића и Зимоњића. Симоновић без пласмана у полуфинале трке на 200м слободно. Ватерполисти одиграли поново нерешено. Све мечеве, као и остала догађања на Олимпијским борилиштима, можете пратити у директним преносима на програмима РТС-а.

03.13 - Српски тениски дубл Новак Ђоковић и Ненад Зимоњић елиминисани су са Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, пошто су у другом колу изгубили од домаћих играча Марсела Мела и Бруна Соареса у два сета, 6:4, 6:4. 

02.00 - Почео меч другог кола дублова Ђоковић и Зимоњић против Соареша и Мела.

00.40 - Око 01.50 очекује се почетак тениског дуела у конкуренцији дублова у ком ће Ђоковић и Зимоњић играти против Бразилаца Мела и Соареша.

23.58 - Најбоље одбојкашице Србије оствариле су нову победу пошто су убедљиво савладале Порторико са 3:0 (29:27, 25:18, 25:20)

23.35 - Наше одбојкашице насaтвиле су истом ритму и добиле и други сет са 25:18 за 2:0.

23.09 - Одбојкашице Србије добиле су први сет 29:27 и  повеле са 1:0.

22.41 – Коначно је (са сат времена закашњења) почео дуел одбојкашица Србије и Порторика.

21.10 – Кошаркаши Србије поражени су од Аустралије (80:95), од кошаркашица боља је била Канада (71:67).

18.30 – Српска пливачица Катарина Симоновић није успела да се пласира у полуфинале трке на 200 метара слободно, пошто јој време није било довољно за првих 16. Ања Цревар није успела да се пласира у полуфинале на 200 метара мешовито, након што је у квалификацијама заузела 27. место.

16.00 - Веслање: Репрезентативци Србије у веслању Марко Марјановић и Андрија Шљукић пласирали су се у полуфинале дубл скула, пошто су заузели треће место у репесажу.

15.38 – Веслање: Српски веслачи Васић и Беђик успели су да се кроз репесаж пласирају у полуфинале. Они су трку завршили као други, са временом 6:34,52.

15.20 - Стрељаштво: Српски репрезентативци у стрељаштву Милутин Стефановић и Миленко Себић нису успели да се пласирају у финале у дисциплини ваздушна пушка на 10 метара на Олимпијским играма у Рију.

15.10 - Ватерполо: Нови реми "Делфина", који су одиграли 9:9 са Грчком.

14.00 - Ватерполо: Почео је меч између Србије и Грчке.

После нерешеног резултата у првој утакмици са селекцијом Мађарске (13:13) на почетку турнира, ватерполисти Србије излазе на дуел са селекцијом Грчке у другом колу Групе А.

С обзиром на то да је Грчка недавно освојила припремни турнир у Бору и да бележи успон, биће то нови европски дерби у Рију. Дуел почиње у 14 сати по средњоевропском времену, пренос је на Првом програму РТС-а.

У време одигравања те утакмице, српски стрелци Милутин Стефановић и Миленко Себић наступају у квалификацијама ваздушном пушком на 10 метара, а у поподневном термину пливачице Ања Цревар и Катарина Симоновић наступају у квалификацијама на 200 мешовито, односно 200 слободно.

Кошаркаши излазе на мегдан Аустралији од 19.15, а у исто време кошаркашице ће играти против Канаде.

Одбојкашице Србије од 22.05 играју против Порторика.

Све мечеве, као и остала догађања на Олимпијским борилиштима, можете пратити у директним преносима на програмима РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару