Рио очима волонтера

Марина Радић је волонтерка из Србије на Олимпијским играма у Рију. "Одувек ми је била жеља да одем на Олимпијске игре, да видим како то све изгледа, али не само из публике, него сам желела да будем део Игара. У Рију радим као асистент фотографа у хали Мараканазињо. Задатак ми је да помогнем фотографима да направе што боље фотографије и пошаљу их што пре". Погледајте како Игре у Рију изгледају из њеног угла.

1. Стадион Маракана плени својом величином са 79.000 места за седење, енергијом, лепотом. Први пут сам на стадујуму гледала пробе церемоније отварања а касније и само отварање отварања Олимпијских игара. Прелепе кореографије, сценски ефекти, ватромети и сви најбољи спортисти света на једном месту и још све то на Маракани...незаборавно.

2. Плажа Копакабана - пространа, препознатљива по карактеристичним шарама на тротоару, великим таласима, право место за уживање на сунцу, пуно туриста, сурфера, а током ноћи место за шетњу, добру храну и пиће.

3. Глава шећера - туристичка знаменитост која омогућава да се Рио види са висине од више од 750 метара, одатле се пружа прелеп поглед на цео град. "Врви од туриста", а не зна се да ли је лепши поглед у току дана или када се ту дочека залазак сунца.

4. Волонтирање је јединствена прилика да се упознају људи из целог света, да се размене искуства, стекну нови пријатељи и проведу заједнички тренуци пуни смеха и добре забаве. На Олимпијским играма у Рију је око 60.000 волонтера.

5. Кокосова вода - напитак који освежава и хидрира боље него вода. Изузетно здрав напитак који се може купити на сваком кораку. Обавезно га треба пробати у Рију.

6. "Бара олимпик парк" је место на коме се налази највећи број борилишта, пуно дешавања, спортиста и публике током целог дана.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
22° C

Коментари

koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Лепше Боље Паметније
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Negovanje antivrednosti
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Svaka čast
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару