Читај ми!

Сребрни српски стреличари

Велики успех постигли су такмичари Београдског стреличарског клуба који су се са другог међународног турнира у Бугарској вратили са две медаље. Сребрна одличја освојили су Бранислав Јевтић и Марина Јовановић.

Петочлана експедиција српских такмичара Београдског стреличарског клуба, који су прошлог викенда представљали Србију на другом међународном стреличарском турниру у Бугарској вратили се са добрим резултатима и две сребрне медаље.

Након дводневног такмичења у четири стреличарске дисциплине, Марина Јовановић и Бранислав Јевтић окитили су се сребрним одличјима.

Марина Јовановић (olimpic senior) је сакупила 496 поена што је било довољно за другу позицију. У женској конкуренцији истакла се јуниорка Марија Љубанковић (compound junior) која је са 485 поена заузела четврту позицију.

У мушкој конкуренцији , Браниславу Јевтићу (compound senior) је за сребрну медаљу било довољно 563 поена. У истој конкуренцији Дарко Бабовић је са 535 поена заузео 14. позицију у укупном пласману.

Од осталих српских такмичара Владимир Јанковић (olimpic senior) је, са 526 поена, заузео четврто место.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи