Читај ми!

Европски џудо куп

Џудисти ређају медаље

Џудо репрезентативци Србије освојили су четири медаље другог дана такмичења на Европском купу Србија опен 2011, који се одржао у београдској хали Шумице. У суботу су такође освојене четири медаље.

Репрезентација Србије освојила је једну сребрну и три бронзане медаље. У суботу су освојене две златне, једна сребрна и једна бронзана медаља, тако да је Србија у врху генералног пласмана.

Сребро је освојио Мирољуб Ивезић у категорији до 81 килограма. Он је забележио три победе до финала, у коме је изгубио од Мађара Кристијана Тота на вазари.

"Ово ми је најбоља година у сениорској конкуренцији. Имао сам повреде прста на руци и ноге, али сам одлично радио у сезони. После титуле европског студентског шампиона и медаље на Балканском првенству, освојио сам одличје и на Европском купу", рекао је Ивезић.

"Презадовољан сам и формом, која обећава пред почетак плеј-офа Супер лиге. Ово је уједно и добра увертира за следећу годину у којој имам велике планове, пошто желим да потврдим квалитет на Светским куповима", казао је Ивезић. Никола Николић је освојио бронзу у категорији до 90 килограма, пошто је у полуфиналу ипоном изгубио од Руса Гоголашвилија, који је после освојио златну медаљу. У мечу за треће место ипоном је победио репрезентативног колегу Јовића.

Бронзу је освојио и Стефан Јуришић у категорији до 100 килограма.

Трећу бронзу Србији донела је Милица Жабић у најтежој женској категорији - преко 78 килограма.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи