Читај ми!

Чавић бржи од Фелпса

Чавић дошао до друге бронзане медаље. У финалу трке на 100 метара делфин Чавић је стигао трећи, оставивши иза себе америчку легенду Мајкла Фелпса. Стефан Шорак освојио је злато, а Велимир Стјепановић сребро у трци на 1.500.

Репрезентативац Србије у пливању Милорад Чавић заузео је данас треће место у дисциплини 100 метара лептир стилом на Светском купу у малим базенима у Москви.

Чавић је деоницу препливао за 50,90 секунди, иза победника Руса Јевгенија Коротишкина (50,72) и другопласираног Американца Тајлера Мекгила - 50,86. Актуелни олимпијски шампион и светски рекордер у овој дисциплини Американац Мајкл Фелпс завршио је трку на петом месту временом 51,13 секунди.

Репрезентативци Србије у пливању Стефан Шорак и Велимир Стјепановић постигли су велики успех освојивши прво и друго место у дисциплини 1.500 метара слободним стилом.

Шорак је победио резултатом 15:04,07 минута, док је Стјепановић деоницу препливао за 15:06,83 минута.

Треће место припало је Русу Михаилу Булакову који је стазу прешао за 15:08,60 минута.

Српски пливачи су у Москви наставили добар наступ у такмичењима ЛЕН Светског купа после успеха које су остварили прошле недеље у Дубаију.

Сорак је првим местом у Москви дошао на 10. место ранг-листе пливача у Светском купу.

Светски куп наставља се идућег викенда у Берлину.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи