Читај ми!

Чавићу бронза на Светском купу

Милорад Чавић освојио бронзану медаљу у дисциплини 50 метара лептир стилом на Светском купу у Москви. Шорак пети, Стјепановић шести, Најдановски седма у финалу Светског купа.

Репрезентативац Србије у пливању Милорад Чавић освојио је бронзану медаљу у дисциплини 50 метара лептир стилом на Светском купу у Москви. Чавић је деоницу препливао за 23,28 секунди.

Злато је припало Аустралијанцу Џефу Хјуџилу резултатом 22,36, а сребро Русу Јевгенију Коротишкину - 23,26 секунди.

Репрезентативка Србије у пливању Мирослава Најдановски заузела је  седмо место у финалу трке на 50 метара слободно. Најдановска је ову деоницу препливала за 25,21 секунду.

Прва је била Швеђанка Тереза Алсхамар са временом 24,27 секунди, испред Американке Елисон Шмит (24,74) и Немице Данијеле Шрајбер (24,83).

Стефан Шорак заузео је пето место у дисциплини 400 метара слободним стилом. Шорак је ову деоницу испливао за 3:46,54 минута.

Прво место припало је Немцу Полу Бидерману резултатом 3:40,40, испред двојице Руса Никите Лобинцева (3:43,02) и Дениса Гаранина - 3:44,83.

Велимир Стјепановић заузео је шесто место у финалу Светског купа у Москви у дисциплини 200 метара лептир стилом. Стјепановић је деоницу препливао за 1:57,06 минута.

Први је на циљу био Јапанац Хидемаса Сано са временом 1:51,62, испред Јужноафриканца Чада ле Клоа (1:51,95) и Американца Мајкла Фелпса - 1:53,24 минута.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи