Погинуо навијач у Америци

Бејзбол меч завршио се трагично за једног навијача, који је у покушају да ухвати лоптицу која је избачена ван терена, пао са трибине високе шест метара и изгубио живот. Ову велику трагедију забележиле су и камере телевизије која је преносила меч.

Страшна трагедија догодила се на утакмици бејзбол екипе Тексас Ренџерса, када је један навијач, у покушају да ухвати лоптицу, пао са висине од шест метара и погинуо.

До несреће је дошло када је навијач хтео да ухвати лоптицу која је избачена ван терена. Он се тада нагао преко ниске ограде, али је изгубио равнотежу и пао у канал.

Према сведочењу више навијача који су били у близини места догађаја, несрећни човек био је при свести после пада, па су били уверени да није теже повређен.

На жалост повређеном човеку стање се погоршало у амбулантним колима, а када је стигао до болнице доктори су могли само да констатују смрт.

Иначе ово није прва несрећа са фаталним исходом на бејзбол мечевима у Америци. Слична ствар догодила се у мају када је један 27-годишњи навијач, такође у покушају да ухвати лоптицу, изгубио равнотежу и са шест метара висине главом ударио у бетон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи