Читај ми!

Јуниори у Београду пред ЕП

Јуниорска репрезентација Србије у пливању завршава други део припрема у Петници, код Ваљева, за Европско првенство у Београду, и у недељу се сели на београдски Ташмајдан.

Тренер Владимир Ристић рекао је новинарима у Ваљеву да је задовољан урађеним у два наврата у Петници, и да се нада бољим резултатима на ЕП него прошле године.

Сличног мишљења је и капитен младих пливача Мила Јованов, која такође сматра да освајање неке од медаља на пливалишту Ташмајдан не би било изненађење.

Како је новинарима речено, у Петници, једино није тренирао најбољи млади пливач Србије Велимир Стјепановић, али је он самостално вежбао у Кикинди.

Потпредседник Пливачког савеза Србије Бранислав Ковачевић рекао је да је за ЕП, које ће се у Београду одржати од 6. до 10. јула, пријавило више од 550 такмичара из 43 земље.

На сајту тог савеза данас је објављен позив медијима да у уторак, 5. јула у 10.00 сати посете завршни тренинг младих пливача пред 38.

Европско првенство за јуниоре и упознају се са 17 такмичара, који ће се такмичити под заставом Србије.

Новинарима ће тада бити представљени Велимир Стјепановић, Дејан Перишић, Лазар Лекић, Игор Терзић, Никола Трајковић, Мирослав и Бојан Удицки, Игор Мијатовић, Душан Вукобрат, Иво Пејовић и Алекса Ђорђевић.

У репрезентацији су и Катарина Чордаш-Драганов, Мила Јованов, Дивна Ћосић, Тамара Вукобрат, Драгана Ивановић и Милана Башић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи