Бокс

Дон Кинг уз Николу Стевановића

Никола Стевановић и његов тренер Љубиша Игњатовић вратили се из Америке задовољни јер су са Дон Кингом, најјачим промотором профи бокса ,потписали Уговор о сарадњи. Никола је донео Уговор вредан четврт милона долара, његов тренер окитио се новим надимком "Дон Чупа". Деби Стевановића до краја године у Београдској или Чикашкој арени.

Последња победа Николе Стевановића донела му је и славу и многе принадлежности и нескривену жељу Дон Кинга да у наредном периоду брине о каријери нашег шампиона.

Одмах после победе Стевановића над до тада непораженим Италијаном Стефаном Кастелучијем 20. маја, те исте ноћи Дон Кинг се јавио и честитао Николи на победи и изразио жељу да он и његов менаџер дођу у Америку како би се договорили о срадањи.

"Брзо смо отпутовали и још брже се договорили, кроз смех нам је саопштио Љубиша Игњатовић, тренер-менаџер Николе Стевановића. Уговор је направљен на три плус две године и како сада ствари стоје, Никола и ја мораћемо већ 25. јуна отпутовати за Сент Луис како би посматрали меч за титулу првака света. Дон Кинг инсистира да дођемо како би пре почетка  меча, публици представио свог новог пулена и најавио га као следећег изазивача", саопштио нам је Игњатовић.

"Указала ми се велика шанса да напредујем у каријери и направим добар резултат и свакако ћу је искористити, рекао је Никола Џони Стевановић.

Усхићени и ученик и тренер напомињу да су неизмерно захвални Министарству за спорт и омладину, граду Београду и РТС-у који су им помогли да организују меч који је Стевановића винуо у висине и омогућио им потписивање уговора са највећим промотором профи бокса који ће у наредних пет година бринути о каријери српског шампиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи