Кроз Србију

Хасановићу прва етапа

Млади бициклиста профи тима Партизан, Есад Хасановић, победио је на првој етапи трке "Кроз Србију". Други је био Рус Поршев, а трећи Немац Шафер. Нареда етапа вози се од Кањиже до Врањске бање.

Хасановић је трасу од Младеновца до Зајечара, дугу 190,5 километара, са једним брдским циљем, прешао за четири сата, 47 минута и 19 секунди, 13 секунди пре следеће групе возача.

Друго место припало је Русу Поршеву из Катјуше, док је трећи кроз циљ прошао Немац Стефан Шафер.

"Тешко је, треба прећи 190км по овој врућини. Веровао сам у себе од самог старта. Имао сам велику жељу, нисам могао унапред рећи да ћу стићи први, али бодрио сам себе...", рекао је Хасановић.

"Хасановић је сјајно возио, успео му је један од његових 'самоубилачкић бегова' ", рекао је селектор репрезентације Србије Радиша Чубрић.

"Ово пуно значи за наше екипе. Сада можемо много мирније и опуштеније да наставимо трку, а трудићемо се максимално да помогнемо Хасановићу да сачува мајицу", додао је Чубрић.

Друга етапа се вози од Књажевца до Врањске Бање, у дужини од 173 км, са једним брдским циљем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи