Ченгић победио у „Дунавском купу“

Гост из Хрватске Филип Ченгић (Сокол Цесторад, Винковци) победио је у петој трци „Дунавског купа“, брдском хронометру у Раковцу.

Стазу од 3,9 километра са просечним успоном од 7,6 процената (највећи успон био је 13,1 проценат) прешао је за 11:30,87 минута.

Претекао је друга из екипе Бруну Малтара који је завршио хронометар у времену 11:35,11 минута док је треће место припало Александру Мирковићу (Фанатик, Нови Сад) у времену 11:38,17 минута.

Шеста трка „Дунавског купа", брдска са заједничким стартом, планирана да се вози од Беочина до Чота, због провале облака прво је померена за 30 минута, потом је и одложена. Учествовало је 37 бициклиста из осам клубова Србије и Хрватске.

У „Малом Дунавском купу" сва три трофеја припала су возачима из Хрватске. На стази од 2 километра просечног успона 4,2  процента (максимални успон био је 12,6 процената) победио је Фран Лубурић у времену 5,34 минута испред Звонимира Задра у времену 5,42  и Петра Ченгића са 6,36 минута.

Нардена трка „Дунавског купа" биће  30. маја у Винковцима, старт је у 14 часова, стаза је 60 километра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи