Армстронг демантовао оптужбе

Трофејни амерички бициклиста Ленс Армстронг демантовао је оптужбе земљака Флојда Лендиса да је користио средства за допинг.

"Немамо шта да кријемо. Уз сво дужно поштовање, такве тврдње чак нису вредне неког озбиљнијег коментара", изјавио је Армстронг за Би-Би-Си.

За разлику од Армстронга, Лендис је био позитиван на допинг тесту 2006. године, због чега му је одузета титула освојена у Трци око Француске (Тур д'Франс). 

Лендис је оптужио Армстронга и бившег шефа екипе Ју-Ес Постал да су подмитили одређене званичнике како се не би сазнало да је седмоструки шампион Тура користио допинг.

"Не бих желео да трошим ни своје, ни ваше време. Наша реч против његове. Ипак ми имамо кредибилитет", навео је Армстронг.

Лендис је недавно послао писма званичницима Међународне бициклистичке федерације (УЦИ) и спонзорима у којима је признао да се допинговао, али је навео да је то чинио и његов бивши тимски колега, Армстронг.  УЦИ је у међувремену саопштила да Армстронг никада није био позитиван на допинг контролама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи