Успешно вече српских шахиста

Српски шахисти имали су резултатски успешно вече у шестом колу 40. међународног шаховског турнира "Босна опен 2010" у Сарајеву.

Александар Ковачевић је ремизирао са Захаром Ефименком из Украјине, Драган Шолак је победио Карла Д'амору из Италије, а Иван Иванишевић Мартина Нојбауера, па се сада налазе на деоби петог и 19. места са по 4,5 поена. 

На табели воде Тимофејев (Русија) и Густафсон (Немачка) са по 5,5поена, испред Хао Ванга (Кина) и Нарајана Гопала Гита (Индија) са по пет поена.

Победе од српских шахиста вечерас су забележили још Бранко Дамљановић и Милош Павловић, као и Анђелија Стојановић. Ремизирао је Бојан Вучковић, а поражена је Љиља Дрљевић.  По четири поена имају Дамљановић (27.) и Вучковић (38.), Павловић (63.) има 3,5 поена, Стојановићева (76.) освојила је три поена, колико има и Дрљевићева (101.).

На турниру "Босна опен 2010" учествује 169 такмичара, наградни фонд износи 109.800 евра, а победнику следује 20.000 евра. Турнир се завршава 15. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи