Припреме стрелаца у Новом Саду

Српски стрелци, користећи фондове Олимпијског комитета Србије, почели су у Новом Саду припреме за наредна велика такмичења - трећи Светски куп у америчкој војној бази Форт Бенинг од 22. до 31. маја, четврти, последњи, у Београду од 26. јуна до 4. јула и за главни циљ сезоне - Шампионат света, на коме ће се вадити прве визе за ОИ у Лондону 2012, од 29. јула до 11. августа у Минхену.

На припремама су (пушка) сениорска првакиња Европе ове године Андреа Арсовић (Партизан), Аранка Биндер (Нови Сад), Лидија Михајловић (Ниш), Стеван Плетикосић („Чика Мата", Крагујевац), Немања Миросављев и Драган Марковић (Нови Сад) и Миленко Себић (Полицајац) и (пиштољ) Дамир Микец (Полицајац). Репрезентативац пиштољем Андрија Златић („Алекса Дејовић"), ову фазу припрема спровешће у Ужицу.

О трошку клубова на припремама  су Бојана Пејовић (Полицајац) која гађа пушком и стрелац пиштољем Димитрије Гргић (Академац).

У Београду на Царевој ћуприји припремаће се МК пиштољем Јасна Шекарић и Зорана Аруновић (Црвена звезда). Европска шампионка ваздушним пиштољем ове године у Меракеру Бобана Величковић (Бор 030) која се, такође, налази на списку корисника средстава ОКС, тренираће у Бору.

Припреме ће трајати до петка, а у суботу и недељу 15. и 16. маја у Новом Саду је Куп Србије МК оружјем, који ће бити последња провера српским стрелцима поред одлазак у Форт Бенинг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи