Микецу ново злато

лан стрељачке репрезентације Србије Дамир Микец освојио је прво место у гађању малокалибарским пиштољем на "Великој награди ослобођења" у чешком Плзену. Микец је у Чешкој освојио и друго место у гађању ваздушним пиштољем.

Микец је у основном делу постигао 570 кругова, четири мање од личног и државног рекорда, а у финалу је погодио још 90,8, укупно 660,8. Други је био Немац Флоријан Шмид са 659 кругова, а трећи Војћех Кнапик из Пољске са 658.

"Гађао је 101 стрелац и у основном делу сам им задао домаћи задатак", нашалио се Микец, који је у Плзену освојио и друго место у гађању ваздушним пиштољем.

"Време нам је ишло на руку, није било хладно, једини проблем правили су облаци који су често заклањали сунце... У финалу се нисам прославио, али сам ипак сачувао прво место", додао је Микец.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи