Пелицоти суспендован са Ђира

Италијански бициклиста Франко Пелицоти суспендован је данас са Трке кроз Италију због неправилних налаза крви, саопштио је савез те земље.

Председник Бициклистичког савеза Италије Ренато Ди Роко рекао је да специјалиста за успоне није испунио захтеве из програма биолошког пасоша.  

"Сада Франко треба да оправда ове неправилности у свом пасошу, а неће моћи да учествује у Ђиру", рекао је Ди Роко, без изношења детаља.

Италијански медији објавили су раније да је случај повезан са прошлогодишњом Трком кроз Француску.

Пелицоти вози за тим Ликвигас, а прошле године је добио тачкасту мајицу намењену "Краљу успона" на Туру. Прошле године је био трећи на Ђиру, иза Дениса Менчова и Данила Ди Луке, који је у фебруару суспендован због коришћења допинга крви.

Трка кроз Италију почиње у суботу у Амстердаму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи