Ристић у форми

Љубиша Ристић, стрелац београдског Рикошета освојио је прво место у првом Купу Србије у гађању глинених голубова – трап на стрелишту спортског центра "Ковилово“.

Пре плеј офа  је био  на деоби трећег места, али је одлично гађао, по јаком ветру, финале „убивши" 21 голуба и на крају убедљиво тријумфовао испред Петра Милосовљевића и Свете Лазовића (обојица Јединство трап, Стара Пазова).

- Учествовало је 35 стрелаца из десет клубова, што је леп одзив. Посебно нас радује да су гађала и петорица јуниора из Школе стрељаштва Стрељачког савеза Србије за летеће мете, а један од њих Максим Егеља је први пут у каријери учествовао у финалу и заузео одлично четврто место. Распуцавао је за бронзу са Лазовићем  и Мамузићем, искусним репрезентативцима, али му је задрхтала рука и промашио је четврти метак и треће место припало је Лазовићу... - коментар је Недељка Вајагића, спортског директора Стрељачког савеза Србије за летеће мете. - Наш спорт се полако, али сигурно шири, имамо шест нових клубова за ову сезону и надамо се да ће из ове месовности изаћи и репрезентативни квалитет...

У А класи најбољи је био Петар Милосављевић са 106 голубова, у Б Љубиша Рисић са 105, а у Ц Максим Егеља са 105 голубова.

Најуспешнија екипа била је Јединство трап из Старе Пазове. Други Куп Србије који ће се рачунати и као „Меморијал Зорана Веселиновића" у спомен на стрелца, тренера и истакнутог стручњака, одржаће се 10. и 11. априла на стрелишту у Старој Пазови.

Разултати, први Куп Србије у гађању глинених голубова, трап: 1. Јединство трап (Стара Пазова) 312, 2. Гроф (Калиште) 294, 3. Партизан 285 голубова итд.

Појединачно: 1. Љубиша Ристић (Рикошет, Београд) 126 (104 и 21), 2. Петар Милосављевић 122 (106 и 16), 3. Светислав Лазовић (обојица Јединство трап) 120 106 и 14), 4. Максим Егеља (Рикошет) 120 (105 и 14), 5. Ненад Мамузић (Партизан) 120 (103 и 17), 6. Александар Иванковић (Полицајац) 116 (102 и 14) итд. Финале вредело 102 круга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи