Успех Ђурђића и Марића

Репрезентивац у планинском бициклизму Радничког из Крагујевца Бојан Ђурђић у категорији елита и јуниорски репрезентативац Црвене звезде Алекса Марић забележили су по четири победе у четири трке у „Лиги Србије у планиском бицклизму“!

Ђурђић је славио у Крагујевцу на стази у Шумарицама у трци коју је организовао његов клуб Раднички поводом дана града, претекавши Бориса Поповића из Рис сајклинга (Нови Сад) и Владимира Потрића из Радничког (Крагујевац). У уводном делу трка водила се велика борба између Ђурђића и Ивана Томића из београдског Прогресива, али је у трећем кругу Томић имао дефект на бициклу, који није могао да отклони, па је одустао...

Најбољи возач до 23 године је Оливер Штрбац из Фанатика (Нови Сад) који је био бржи од Стефана Газибарића из Беле стене (Крушевац) и Акоша Бриндзе из Каприола (Бачка Топола). Ово је друга победа Штрпца у Лиги, Газибарић и Бриндза имају по један тријумф...

У дебитaнтској сезони у трци дама, прва победа такмчарке Орловца из Црне Траве Николете Митровић, која је већ имала два друга места у Лесковцу и Рибарској бањи! Друго место припало је Ружици Шмелцеровић из Актависа (Лесковац) док је трећа била Селена Душкић (Металац, Краљево).

Немања Гавриловић из „Икс те тима" (Лесковац) искористио је два "гуми дефекта" Луке Николића из крагујевачког Радничког и тријумфовао у трци кадета. Николић је стигао други, а Негован Станачков из Орловца - трећи.

Редослед у трци полетараца био је Јован Иван (Хајдук, Кула), Даниел Њиради и Тамаш Вадок (обојица Каприоло).

Најуспешнији у мастерсима био је Бојан Васовић из чачанског Борца, у хоби спорт класи победио је Слободан Васиљевић (Раднички, Крагујевац) док је у хоби фан трци тријумфовао Крагујевчанин Голубовић (Раднички)..

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару