Илић задовољан припремама

Селектор веслачке репрезентације Србије Небојша Илић изјавио је да је задовољан урађеним на последњој фази припрема пред наступајућу такмичарску сезону.

"Добро се радило, превеслано је довољно километара и резултати су били апсолутно релевантни за доношење закључака. Можемо бити оптимисти пред такмичења која нас очекују у 2010. години", казао је Илић по завршетку последњег теста у италијанској Сабаудији, где су тренирале и посаде Мађарске, Аустрије и Немачке.

Илић је последњег дана припрема, одлучио и да Србију на првим међународним такмичењима ове године у двојцу без кормилара представљају Марко Марјановић и Никола Стојић, Милош Станојевић ће веслати у скифу, а Милош Васић, Горан Јагар, Миљан Вуковић и Радоје Ђерић у четверцу.

Најбољи лаки двојац Србије, који чине Милош Томић и Ненад Бабовић, није тестиран због болести.

Веслачки савез Србије је саопштио да су солидне резултате постигли млади репрезентативци Лука Ђордевић, Игор Лучић и Немања Нешић, а да задати програм рада и очекиване норме није успео да испуни Душан Богићевић, који ће место у репрезентативним посадама покушати да избори накнадно.

Репрезентација Србије прво међународно такмичење имаће почетком априла у Загребу, где ће учествовати на традиционалној регати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи