Шекарић и Микец на Светском купу

Селектор репрезентације Србије у стрељаштву Зоран Стојиљковић одредио је саставе за Светски куп у Сиднеју од 20. до 28. марта и за међународни турнир малокалибарским оружјем који ће бити одржан у Дортмунду од 25. до 28. марта.

На првом овогодишњем Светском купу учествоваће само Јасна Шекарић и Дамир Микец у дисципини пиштољ. На такмичење у Дортмунду, које ће бити једно од најјачих у свету ове године, Србију ће у гађању пушком представљати Стеван Плетикосић, Немања Миросављев, Драган Марковић, Миленко Себић, Андреа Арсовић, Ивана Максимовић и Аранка Биндер.

Састав нашег тима који ће учествовати на другом Светском купу у Пекингу од 15. до 25. априла биће накнадно одређен.

Трећи овогодишњи Светски куп биће одржан у америчкој војној бази Форт Бенинг од 22. до 31. маја, а последњи у Београду од 26. јуна до 4. јула.

Шампионат света, прво такмичења на коме ће моћи да се испуне норме за Олимпијске игре у Лондону, на програму је од 29. јула до 11. августа у Минхену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи