Рњаковић повређен у саобраћајној несрећи

Некадашњи олимпијац и репрезентативац Србије Микош Рњаковић (рођен 1964), бициклиста Полицајца, повређен је у саобраћајној несрећи која се догодила у недељу у раним вечерњим чаосвима на старом обреновачком друму.

Како је обавестио његов тренер у Полицајцу Радомир Павловић, професор, Рњаковић се добро угрувао, али је пуштен, после прегледа, на кућно лечење.

- На њега је, док је завршавао тренинг, налетео возач отпозади и бацио га у јарак - каже Павловић. - Возач је, потом, прешао на другу страну пута и такође слетео у јарак. Полиција ће утврдити узроке несреће. Рњаковићу је сломљена кључна кост и напрсло му је осмо ребро. Ове године је решио да у доброј фрми дочека сезону и већ има неколико хиљада километара у ногама, а овај инцидент ће му сигурно покварити планове...

Рњаковић је учесник Олимпијских игара 1992. у Барселони, четвороструки победник трке „Кроз Србију" (1985, 1990. 1991, 1996) побендик трке "Кроз Војводину" 1990, учесник светских и европских шампионата, балкански шампион 2000. победник етапе на трци „Сетимана Бергамаска" и власник 27 титула шампиона Југославије у разним дисциплинама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи