Ко је шампион у хокеју?

Прва утакмица финала плеј-офа првенства Србије, у којој су у Пиониру требало да се састану Партизан и Спартак, није одиграна због недоласка суботичке екипе. У Спартаку сматрају да су они већ шампиони, јер се црно-бели нису ни такмичили у домаћем такмичењу, међутим, савез је одлучио да се у плеј-офу, победниик Купа Србије састаје са Партизаном у борби за титулу.

Партизан је саопштио да су његови играчи и судије ипак изашли на лед, "у складу са одлукама националног савеза". О статусу ове утакмице биће одлучено накнадно.

Суботичани су најавили да неће доћи, јер сматрају да су титулу првака Србије освојили победом над Војводином, пошто се Партизан ове сезоне такмичио у словеначкој лиги.

Управни одбор Савеза хокеја на леду Србије раније ове године донео је одлуку да победник домаћег такмичења, преименованог у Куп Србије, у финалу плеј-офа игра са Партизаном.

Поред Спартака у домаћем такмичењу учестовали су и Војводина и Црвена звезда.

На тој седници нико од представника клубова није уложио жалбу на такву одлуку.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи