Читај ми!

Тријумф Спартака и Црвене звезде у Купу Србије

Рвачи Спартака из Суботице и рвачице београдске Црвене звезде победници су Купа Србије за 2024. годину. На Завршном турниру који је одржан у Обреновцу уз беспрекорну организацију РК Посавина, учествовало је чак 24 екипе и укупно 190 такмичара и такмичарки.

У мушкој конкуренцији велика борба за трофеј водила се између Спартака, зрењанинског Пролетера и Крагујевца, које су предводили наши трофејни репрезентативци - Себастијан Нађ, Мате Немеш и Александар Комаров.

Колико је било неизвесности, најбоље сведочи податак да су две борбе одлучиле ко ће освојити велики прелазни пехар. Урош Крстин је донео пресудну победу Спартаку у дуелу против Александра Симовића из Крагујевца, а Марко Супић из Пролетера је у категорији до 130кг изгубио у финалу против искусног Немање Павловића из Новог Сада и тако оставио свој клуб без важних бодова.

 На крају Спартак је тријумфовао са укупно 125 бодова, Пролетер је био други са 116, док је треће место припало Крагујевцу са 87 бодова.

Што се тиче девојака, убедљиву победу је однела Црвена звезда која је прво место освојила са 115 бодова. Друго место припало је Партизану са 50 бодова, док је трећа била екипа Змајева из Петровца на Млави.

 За најбољег такмичара проглашен је Александар Комаров из Крагујевца, а титула најбоље рвачице припала је Емилији Јаковљевић такође из Крагујевца. За најбољег тренера проглашен је тренер суботичког Спартака Стојан Штефанек, а за најбољег судију изабран је Марко Иветић.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи