Читај ми!

Жетва медаља српских кик боксера на Балканијади у Бару

Српски кик боксери по ко зна који пут заблистали су на међународној сцени. Наша репрезентација остварила је врхунске резултате на Шампионату Балкана у Бару и још једном показала да је велесила у овом борилачком спорту.

У прилог томе најбоље сведочи податак да је свих 24 такмичара који су узели учешће на овом шампионату освојило медаље - 16 златних, четири сребрне и четири бронзане.

Наши кик боксери однели су и сва индивидална признања. Никола Лончар је добио пехар за најбољег сениора, Матеј Мучибабић је проглашен за најбољег јуниора, а Јован Стевановић за најбољег борца у дисциплини кик лајт.

"Задовољан сам приказаном формом. Финала која смо губили су биле резултатске клацкалице. Сви су дали максимум и показали велику вољу и жељу за победом. Сада нас очекује знатно тежа провера у Будимпешти на Светском купу од 13. до 17. јуна. Одморицемо неке борце и дати прилику другима. Повешћемо први састав сениора и јуниора и то ће бити једна од битнијих провера", рекао је селектор кик бокс репрезснтације Србије Синиша Владимировић.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије