Читај ми!

Новак Ђоковић за четири особе - сарадници Надала и Леброна нуде "супербогатима" невиђена искуства у Паризу

Чланови глобалних супербогаташа троше чак 500.000 долара (400.000 фунти) на "ултра-ексклузивне“ пакете за Олимпијске игре у Паризу 2024. за које промотери тврде да укључују сусрете са спортистима, приступ олимпијском селу и "шансу да буду део церемонија отварања“, пише "Гардијан".

"Међународна агенција за искуство“ под именом "GR8 Experience", у власништву je Маверика Картера, пословног менаџера кошаркашке звезде Леброна Џејмса и Бенита Переза-Барбадиље, пи-ар менаџера тенисера Рафаела Надала и продаје олимпијске пакете за које тврди да укључују улазнице за 14 догађаја као што је трка на 100 метара за мушкарце. финале и церемонију отварања за 381.600 долара.

Поред такозваних карата категорије А, агенција тврди да може организовати "искуства која се не могу купити новцем“, укључујући сусрете и поздраве са спортистима, обиласке забрањених подручја као што је село спортиста, приватни улазак у Лувр ван редовних тура и "краљева вечера у Версајској палати".

Барнабас Карега, извршни директор те агенције, рекао је за "Гардијан" да његова компанија нуди супербогатим "приступ који није доступан јавности, укључујући време са спортистима“. Он је одбио да наведе које спортисте је пријавио, али је рекао да је раније договорио приватне догађаје са Надалом и колегом тениском звездом Новаком Ђоковићем и бившим италијанским олимпијским скијашем Ђорђом Роком.

"За Олимпијске игре постоји неколико тенисера. И велики број спортиста у различитим спортовима, али не могу да именујем конкретне спортисте", рекао је Карега.

Упитан о трошковима састанака, он је рекао да ће то "зависити од структуре састанка“, па ће варирати од "15 минута фотографисања и брзог ћаскања до других који су много ангажованији уз ручак“. Цена се, како је рекао, кретала од 25.000 до 500.000 долара "ако говоримо о једном од најбољих спортиста који проводи много времена“.

 

Карега је рекао да је био "веома селективан" у погледу тога са којим спортистима је његова компанија радила и рекао да неки можда неће пружити искуство које су купци тражили.

"Неки спортисти су огромна имена, али можда немају харизму потребну за клијенте, други пружају истинско искуство. Они морају да изгледају као да желе да буду тамо, а не да кажу 'здраво' и да је за пет минута очигледно да желе да побегну", рекао је Карега.

Он је тврдио да је у прошлости његова компанија договарала недељу дана дружења са Рафаелом Надалом, гледање мечева из "боксева" играча и меч са Новаком Ђоковићем.

 

 

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара