Келсијева необична изјава љубави због које је Енди Рид могао да остане без кука

Тајт енд и звезда Канзас Сити чифса, победника Супербоула 58, Тревис Келси имао је у једном тренутку најважније утакмице америчког фудбала на свету помало несвакидашњу и прилично агресивну комуникацију са главним тренером Чифса Ендијем Ридом, а након освајања титуле и занимљиво објашњење целе ситуације...

Келсијева необична изјава љубави због које је Енди Рид могао да остане без кука Келсијева необична изјава љубави због које је Енди Рид могао да остане без кука

Канзас Сити чифси освојили су 58. издање Супербоула савладавши Сан Франциско фортинајнерсе након продужетка резултатом 25:22, мада су већим делом утакмице били у заостатку.

Чифси у целој првој четвртини нису успели да пронађу пут до поена поред чврсте и добро организоване одбране Сан Франциска, па је фрустрација међу играчима у црвеним дресовима била видљива голим оком.

Кулминирала је након једног од неславно завршених напада, када се тајт енд и звезда Канзаса Тревис Келси, у налету нервозе и незадовољства, прилично агресивно обратио главном тренеру Чифса и легенди НФЛ-а Ендију Риду.

Стамени Келси му је пришао, ухватио га за руку и одгурнуо телом тако да је Рид једва остао на ногама. На крају су саиграчи морали да смирују Келсија и одвоје га од Рида који је остао у чуду.

Ипак, све се добро завршило по Чифсе и Келсија. Направили су преокрет, освојили Ломбардијев трофеј, а тајт енд је завршио финале са девет ухваћених лопти и освојена 93 јарда, по чему је предводио победнички тим и заслужио холивудски пољубац своје девојке Тејлор Свифт.

У тренуцима славља, новинари су питали и Келсија и Рида да објасне шта се догодило, а добили су тајанствене и непотпуне, али макар духовите одговоре.

"Он ме одржава младим. Тестирао је мој кук. Избацио ме је из равнотеже. Обично бих му дао мало, али нисам био ногама на земљи", рекао је пред камерама Си-Би-Ес-а Рид, тренер Канзаса још од 2013. године.

Упитан шта је замерио тренеру, Келси је рекао да ће то остати међу њима... "Задржаћу то међу нама, осим ако мој микрофон не открије свету, али само сам му говорио колико га волим", нашалио се лидер Канзаса.

Келси, Рид и Чифси могу да наставе да славе своју историјску трећу титулу у последњих пет сезона. Све остало је већ ствар далеке прошлости.

Келси је након свега завршио у загрљају Тејлор Свифт, а Енди Рид заливен енергетским пићем и ледом из бурета.

уторак, 05. март 2024.
17° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво