Читај ми!

Александар Вучић угостио Кремлева, боксерске легенде и делегацију БСС

Председник Србије Александар Вучић угостио је првог човека Светске боксерске федерације (ИБА) Умара Кремлева, легендарне шампионе Роја Џонса јуниора, Александра Поветкина и Дениса Лебедева, као и делегацију Боксерског савеза Србије на челу са председником Савеза Ненадом Боровчанином.

Кремлев и легендарни шампиони бораве у Београду поводом данашњег полагања камена темељца за изградњу Националног боксерског тренинг центра и мултифункционалне дворане.

"Веома сам задовољан што су овако велики шампиони, уз председника Кремлева, у Београду. Рој Џонса јуниора сам већ имао прилику да упознам, а сада ми је драго да упознам Поветкина и Лебедева", рекао је Вучић.

Председник је додао да се сећа када је гледао један Поветкинов меч и да се прилично изнервирао јер је тада изгубио.

"За нас је овај инфраструктурни напредак веома важан, изградња тренинг хале и центра је нешто што ће додатно помоћи развоју нашег бокса. Хвала свима што подржавате и помажете наш бокс, а ја сам увек ту да помогнем колико могу", истакао је Вучић.

Током састанка Вучићу је представљен будући изглед Националног боксерског центра, а разговарало се и организацији Европског првенства у Београду, првог у историји истовремено за мушкарце и жене.

На пријему у Палати Србија присуствовали су и министар спорта Зоран Гајић, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, пеедседник Надзорног одбора БСС Адук Абакаров, некадашни боксерски шампион Мирко Пузовић, као и чланови мушке и женске боксерске репрезентације.

четвртак, 22. фебруар 2024.
15° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво