Читај ми!

Милица Мандић-Ђуричић жели да се врати из пензије: "Ватрица" још увек гори и после порођаја

Двострука олимпијска шампионка у текводноу Милица Мандић-Ђуричић је у гостовању у "Београдској хроници" истакла да постоји воља у њој да се опроба у бар још једном такмичењу, иако се повукла и посветила породици.

Милица Мандић-Ђуричић је гостовала у "Београдској хроници" како би најавила манифестацију "Олимпијски дан", а ту се дотакла и теме посвећености врхунском, професионалном спорту.

"Кад се осврнем на претходних 20 година не бих променила ниједан делић, све бих из почетка урадила и знам колико је било сиза, одрицања и тешких момената. Кад си као тинејџер зрео да знаш којим путем да идеш, та одрицања падну много лакше. Свесна сам да неке ствари могу да завршим и после тридесете године, кад завршим каријеру, неке ствари попуз скијања, излазака, рођендана,...Јесу то вредни моменти које пропушташ, али кад имаш виђи циљ испред себе и кад желиш да се бориш за своју земљу, све је то мање вредно. Кад стремиш ка нечему вредном, све ти то лакше пада", рекла је Мандић-Ђуричић.

И поред изузетне каријере, остварењу у улози мајке и формирању породице, Милица је навела да у њој постоји воља да се врати такмичарском теквондоу.

"Не могу да живим без спорта. То никад не утихне. Ја сам неко ко је волео да тренира и на одмору. Једва чема да се вратим теквондоу. Имам изазов да после добијања детета одрадим још једно такмчење, да видим да ли идаље ја то могу. Та 'ватрица' још увек гори. Вратила сам се тренингу пре недељу дана. То је стил живота у ком уживам. Антистрес", рекла је освајачица злата на ОИ у Лондону и Токију и уједно светског злата и бронзе.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво