Читај ми!

Све је спремно за Тур де Kоп

Од 18. до 22. августа на Kопаонику ће бити одржано треће издање чувеног бициклистичког догађаја Тур де Kоп у организацији нашег прослављеног бициклисте и четвороструког олимпијца Ивана Стевића који је на челу асоцијације Тур де Фaн.

Тур Де Kоп је бициклистички, спортско-рекреативни догађај, који се одржава на Kопаонику од 2019. године, у организацији спортског друштва и бициклистичког клуба Тур Де Фан на чијем је челу легендарни Иван Стевић.

За организацију догађаја, као инспирација, послужио им је несвакидашњи спортски изазов Еверестинг.

Еверестинг представља бициклистички изазов у којем бициклиста у једном дану на успону по свом избору и без прекида, треба да достигне до висине планине Монт Еверест, односно да достигне надморску висину од 8.848 метара.

У жељи да овај захтеван спортски и бициклистички изазов прилагоде рекреативном спортисти чели људи организације Тур де Фан организовали су догађај који у два дана и савладавањем четири фантастична копаоничка успона пружа прилику свакоме да у укупном збиру савлада надморску висину до непуних 7.000 м надморске висине.

Такође, на овај начин, учесници Тур Де Kоп јединственог бициклистичког догађаја у прилици су да уз дружење, забаву и нова познанства, упознају природу једне од најлепших српских планина, Kопаоника.

Тур Де Kоп је догађај који представља јединствено спортско и бициклистичко искуство. Организује се у циљу промоције и подстицања људи да живе здраво, да подижу свести о бициклизму као спортској активности и активном начину живота.

Тур Де Kоп је отворен за све заљубљенике у бициклизам, здрав и активан начин живота.

Окупља људе различитих профила, пасиониране љубитеље бициклизма, рекреативне али и професионалне бициклисте.

Тур Де Kоп је поред спортско-рекреативни, и јединствен породични догађај.

Овај догађај, поред оних којима бициклизам представља страст, пре свега окупља оне који негују спортски дух. Између осталих, Тур де Kоп на једном месту окупља и спаја људе различитих профила око бициклизма, од ИТ стручњака и приватних предузетника до топ менаџера домаћих и страних компанија.

Пријаве за догађај су још увек отворене, а сви заинтересовани се за Тур Де Kоп 2021 могу пријавити и сазнати више од догађају путем интернет презентације www.tourdekop.rs.

петак, 06. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару