Читај ми!

Прлаиновић и ФК Партизан организовали акције за помоћ малом Бошку

Олимпијски шампион у ватерполу Андрија Прлаиновић донирао је потписану капицу, а фудбалски клуб Партизан организовао је хуманитарну акцију за помоћ малом Бошку Гуглети коме су неопходна финансијска средства за лечење у иностранству.

Kапица прослављеног ватерполисте Андрије Прлаиновића са потписима наших ватерполиста постављена је на аукцији на сајту limundo.com, а ФК Партизан је понудио лицитацију за специјално дружење са својим фудбалерима под слоганом: "Тремирај са Лазаром и Дачом за Бошкову победу".

"Фудбалери Партизана Лазар Марковић и Данило Пантић позивају те да проведеш један сат са њима у СЦ Партизан Телеоптик у хуманитарној акцији за помоћ малом Бошку Гуглету (2021) и уједно искористиш несвакидашњу могућност да заједно са њима тренираш, шутираш пенале, играш шеву и обиђеш смештај у којем бораве током карантина.Твоје јe да на на страници www.limundo.com у пољу претрага укуцаш ФК Партизан хуманитарно и започнеш лицитацију за помоћ малом Бошку са почетном ценом од 60.000 динара", наводи се у саопштењу Партизана.

Лицитација почиње данас и траје до уторака 17.августа у подне.

Шестомесечни Новосађанин Бошко Гуглета, ком је у мају дијагностификована спринална мишићна атрофија, планиран је за терапију Золгенсме, најскупљег лека на свету, половином септембра у болници у Будимпешти.

Потребно је да у болници буде две до три недеље раније, што значи да је времена да се скупи новац за спасоносни лек мање него што су родитељи мислили, а рок да се сакупи још 850.000 евра је 20. август.

петак, 06. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару