Читај ми!

Све је спремно за Игре у Токију - медаље, церемонија доделе, музика...

Организациони одбор Олимпијских и Параолимпијских игара у Токију (Токио 2020) открио је прибор за церемонију доделе медаља за предстојеће Игре, тачно 50 дана пре њиховог почетка.

То укључује подијуме за церемонију додел медаља, музику која ће бити коришћена на церемонијама, костиме које ће носити носиоци послужавника медаља и они који прате спортисте, као и послужавнике у којима ће се налазити медаље.

Створен са највећом пажњом за одрживост, један од кључних стубова Игара у Токију 2020, на чијем је дизајну ставка концепт спортиста који превазилазе препреке.

Церемоније у Токију биће тренутак када препознајемо њихов труд и славимо њихова достигнућа, поручили су организатори. За спортисте је овај тренутак више од пуког уздизања, то је врхунац живота, додаје се.

Председник организационог одбора играра у Токију Сеико Хашимото је такође имао поруку за будуће актере и оне који ће игре пратити:

”На Играма у Токију биће укупно 878 церемонија доделе медаља, 339 током Олимпијских игара и 539 током Параолимпијских игара. Надам се да ћемо, у тренуцима када су спортисти на постољима, моћи заиста да ценимо вредност Олимпијских и Параолимпијских игара у овој ери. Искрено се радујем изванредним наступима свих спортиста и желео бих да се сви у Јапану придруже њиховом уздизању док заједно пролазимо кроз ова изазовна времена", рекао је Хашимото.

субота, 07. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару