Читај ми!

Пријавите се да представљате Србију на Дота 2 светском првенству

Уколико сте икада имали жељу да представљате нашу земљу на интернационалној сцени, сада имате прилику тако нешто и да урадите. Играте Доту 2 и познајете још четири другара која такође воле да се такмиче? Српска е-Спорт Асоцијација вас позива да се пријавите на први квалификациони турнир за ИеСФ Светски шампионат, који ће се одржати већ 6. јуна

Као и претходне две године, IeSF поново окупља најбоље Дота 2 репрезентације на свету. Нажалост, због пандемије вируса Цовид-19, претходне године нисмо имали прилике уживо да гледамо наше момке како се такмиче, пошто се турнир одиграо онлине на регионалном нивоу. Србија је на том турниру завршила на фантастичном другом месту, а сада се надамо да ће на највећем ИеСФ шампионату икада успети да направи још бољи резултат.

Пријаве су отворене за све заинтересоване играче, а најбоље две екипе са првог и другог квалификационог турнира ће се пласирати у велико финале. Победници тог великог турнира ће имати прилику да представљају нашу земљу на регионалном турниру, одакле ће најбољи летети за Израел где ће се одиграти велика завршница!

Сви мечеви ће бити у Bo1 single elemination формату, осим полуфинала и финала. (организатор је у стању да промени правила у зависности од броја пријављених играча).

За Дота 2 квалификације се можете пријавити кликом на следећи линк, где се налазе и сва правила везана за турнир. Сви мечеви свих квалификација емитоваће се уживо на Јутјуб каналу, где ће се снимци чувати и након турнира за све они који нису успели да мечеве испрате уживо.

О СеСА

Српска е-Спорт Асоцијација (СеСА) је удружење љубитеља видео игара и спортског такмичења које за циљ има популаризацију еспорта у Србији и региону. Основана је 2008. године, а постаје чланица Интернатионал е-Спортс Федерације (IeSF) одмах по оснивању 2009.

Задатак Српске е-Спорт Асоцијације је да окупи све гејмере заинтересоване за такмичења на домаћој и Интернационалној сцени. Поред регистровања играча из Србије, наш задатак је и увођење стандарда у компетативном гејмингу.

субота, 07. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару