Читај ми!

Српски бокс после 30 година има шампионе Балкана

Боксерке Србије Александра Рапајић и Нина Радовановић освојиле су златне медаље на певенству у Загребу и понеле титулу шампионки Балкана. Тим Србије је у женској конкуренцији освојио и две сребрне медаље, а у данашњим финалним борбама мушке конкуренције учествоваће и петорица наших боксера.

Српски бокс после 30 година поново има шампионе Балкана, након што су на првенству у Загребу златне медаље освојиле две даме Александра Рапајић и Нина Радовановић.

У финалима мушке конкуренције, од 16 сати, за титуле шамшиона бориће се петорица боксера Србије.

Уласком у финалне борбе медаље су већ обезбедили Вељко Глигорић, Раде Јоксимовић, Немања Гавриловић, Владимир Мирончиков и Владан Бабић.

"Спреман сам и једва чекам меч који је на програму од 16.15. На Београдском победнику сам изгубио 3:2 на старту, а сигуран сам да сам био бољи од ривала. Зато сам се максимално посветио Балканијади, желим Србији да донесем злато. Презадовољан сам како сам боксовао у полуфиналу, ово је за мене главни репрезентативни тест за Светско првенство у октобру. Слушам савете тренера, добро сам се распитао и Рахимићу, који је најбољи боксер Босне у 56 килограма. Знајући и да ће Србија уживати у директном преносу, биће то за мене додатни императив", истакао је Суботичанин Вељко Глигорић, искусни репрезентативац Србије у изјави за Боксерски савез Србије.

субота, 07. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару