Читај ми!

Стевић јача базу српског бициклизма

Четвороструки олимпијац Србије и двоструки победник Трке кроз Србију Иван Стевић данас је највећи промотер нашег бициклизма. Захваљујући Стевићевом преданом раду, Србија је добила организацију Гран Фонда који ће се возити у Београду 25. и 26. септембра, а том бициклистичком спектаклу претходиће и друго издање манифестације Тур де Коп која ће се и ове године одржати на Копаонику.

Иван Стевић предводи и организацију Тур де Фан која окупља више од 2000 рекреативаца у нашој земљи.

Током 2020, у јеку пандемије коронавируса, поштујући све безбедносне мере, Стевић је са својим тимом на Копаонику организовао прво такмичење Тур де Коп, које је окупило заљубљенике у бициклизам из свих крајева Србије.

У склопу промотивних активности уочи Гран Фонда и трке на Копаонику, Иван Стевић са нашим репрезентативкама у планинском бициклизму, олимпијком Јованом Црногорац и Иваном Костић организује и све популарније школице бициклизма за најмладје.

Неки од тих младих такмичара извезли су и веома тешку дистанцу на Копаонику прошле године, а најављују учешће и у 2021. години.

Поред Београда, трке Гран Фонда ће се ове године возити и највећим градовима света попут Њујорка, Сеула, Сиднеја, Лондона, Париза и Рима, а овај Бициклистички маратон ће у нашој земљи овог септембра окупити више од 1000 бициклиста из целог света.

недеља, 08. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару