Читај ми!

Брејди има 43 године, седам шампионских прстенова и неће још у пензију!

Том Брејди, најбољи квотербек и играч америчког фудбала у историји тог спорта, најавио је после освајања новог Супербоула да ће и следеће сезоне играти за Тамба Беј баканирсе, без обзира што има 43 године. Брејди је предводио Баканирсе до друге титуле, своје седме у каријери, али ту не жели да стане и оде у пензију.

"Гусари" су декласирали прошлогодишњег шампиона Канзас Сити чифсе са 31:9 у 55. Супербоулу, а Брејди је проглашен за најкориснијег играча утакмице.

Квотербеку је то пети пут да је добио МВП признање на Супербоулу, који је освојио седми пут у каријери, а први са Баканирсима.

Брејди сада има више освојених трофеја, него било која франшиза у НФЛ такмичењу – Њу Ингланд (све са Брејдијем) и Питсбург имају по шест.

Легенда НФЛ лиге ту не намерава да стане и најављује да ће и следеће сезоне играти за Тампу, пошто има још годину дана уговор.

"Није готово. Вратићемо се. Боље верујте у то", рекао је Брејди на подијуму када му је уручен трофеј Винса Ломбардија.

Он је посебно похвалио одбрану свог тима, која је направила изузетан посао и најбољи напад лиге свела само на три филд-гола, без тачдауна.

"Не желим да правим било каква поређења са Њу Ингландом. Свака година је невероватна, а овај тим ће бити светски шампион заувек. То не можете да нам одузмете", истакао је Брејди.

Уз њега ће бити и верни пратилац Роб Гронковски, који је такође истакао да се неће пензионисати и да ће бити део тима у сезони 2021/2022.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару