Читај ми!

Маљковић за РТС: Потврђен термин Олимпијских игара у Токију

Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић у ексклузивној изјави за Радио Београд потврдио је да је Међународни олимпијски комитет донео званичну одлуку да ће Олимпијске игре почети 23. јула.

Божидар Маљковић је истакао да је политика Међународног олимпијског комитета до сада била таква да се обазриво и детаљно сагледавала тешка ситуација са пандемијом коронавируса у целом свету.

„Спорт у свету и у Србији преживљава тешке тренутке, ситуација је заиста деликатна, али МОК је, после пажљиве анализе, саопштио званично данас да, као Национални олимпијски комитет, можемо прецизно да објавимо да ће се Олимпијске игре одржати сигурно у Токију, од 23. јула до 8. августа 2021. године. Због тога се, као и све време трајања борбе са коронавирусом, светла у Олимпијском комитету Србије никада нису гасила", изјавио је екслузивно за Први програм Радио Београда председник ОКС Божидар Маљковић.

Олимпијске игре у Токију почеће 23. јула и трајаће до 8. августа 2021, прецизиран је термин одржавања највећег спортског такмичења на свету.

 

понедељак, 09. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару