Читај ми!

Почиње Европско првенство у теквондоу, Србија са 13 такмичара

Најбоље српске сениоре, репрезентативце Теквондо асоцијације Србије, овог викенда очекује велики испит на Европском првенству у олимпијским категоријама, чији је домаћин Сарајево.

На Европском првенству ће учествовати 28 европских држава, а Србију ће представљати 13 такмичара.

Пут Босне и Херцеговине отпутовали су чланови нациналног тима у саставу: Јована Мушици (до 49 кг), Александра Радмиловић (до 57 кг), Јана Руљић (до 57 кг),Нађа Савковић (до 67 кг), Надица Божанић (до 67 кг), Александра Перишић (преко 67 кг), Новак Станић (до 58 кг), Дмитриј Нагајев (до 58 кг), Никола Вучковић (до 68 кг), Иван Kарајловић (до 80 кг), Милош Голубовић (преко 80 кг), Махди Ходабахши (преко 80 кг) и Виктор Пушкић (преко 80 кг).

"Европско првенство у Сарајеву према пријављеним такмичарима у потпуности ће оправдати очекивања. Очекује се да ће и на овом првенству конкуренција бити врхунска, пријављени су репрезентативци из 28 европских држава. Од наших такмичара као и увек очекујемо вредне резултате", рекао је Мирослав Kркљеш, генерални секретар Теквондо асоцијације Србије.

Такмичење на Европском првенству за сениоре иако се одржава у јако тешком тренутку, изузетно јаког таласа пандемије коронавируса, одржава се под изузетно строгим мерама опреза.

"Домаћини су одлучили имајући у виду читаву ситуацију да се смештај и такмичење одржава у хотелу Хилс у Сарајеву. Упутства Организационог одбора су јасна, број учесника у сали у сваком тренутку биће ограничен, сви такмичари и представници репрезентација мораће да имају негативан тест на ковид-19, не старији од 48 сати. Учесници ће боравити у својим собама, где ће пратити лајв стрим и долазити на борбу када буду позвани", истакао је Мирослав Kркљеш.

понедељак, 09. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару