Читај ми!

РТС је највећи промотер српског бициклизма

Делегација међунардодне бициклистичке трке кроз Србију и међународне трке Београд–Бањалука на челу са директором обе трке Владимиром Куваљом посетила је Радио Београд где је директору Радија Милану Недићу уручена почасна жута мајица са великим логом РТС-а, коју је ове године понео победник Трке Београд–Бањалука Јакуб Качмарек из Пољске.

Радио-телевизија Србије била је ове године не само медијски већ и генерални покровитељ трке Београд–Бањалука заједно са Радио-телевизијом Републике Српске, а наша кућа била је, као и у претходних шест деценија, главни медијски партнер на јубиларној 60. Трци кроз Србију.

Делегација Трке кроз Србију и трке Београд–Бањалука уручила је Милану Недићу, директору Радио Београда, почасну жуту мајицу са логом РТС-а.

"Поносни смо на организаторе наших најзначајнијих међународних бициклистичких трка. У овом веома тешком периоду за читав свет, у време пандемије коронавируса, организатори Трке кроз Србију и трке Београд–Бањалука показали су велику одлучност и храброст самом организацијом оба такмичења. Поносни смо што смо били генерални покровитељи оваквих манифестација. Сматрам да је медијски трка одлично испраћена и захваљујући Радио-телевизије Србије и осталим медијима, читава Србија и регион, имали су прилику да испрате само такмичење и увере се у природне лепоте наших крајева", истакао је Недић.

Далеке 1939. године тадашњи новинар Радио Београда и Политике Александар Бугарски био је идејни творац и оснивач Трке кроз Србију.

"Велику захвалност дугујемо РТС-у за све што ради за бициклистички спорт и наше најзначајније трке. Радио-телевизија Србије је најзначајнији и највећи промотер бициклизма, и част нам је што су РТС и РТРС уз нас и што су наши медијски и генерални покровитељи. Поносни смо на све што смо заједно урадили и стога симбол победника жуту мајицу дарујемо господину Милану Недићу, директору Радио Београда, јер без овакве медијске подршке, не би смо били ту где смо данас. Захваљујући медијима, и дан-данас сви причају о нашим тркама и о ономе што радимо на промоцији спорта и бициклизма генерално", истакао је Владимир Куваља, директор Трке кроз Србију и трке Београд–Бањалука.

уторак, 10. септембар 2024.
18° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару