Коронавирус код спортиста изазива неодговорност, бес и претње

Спорт је стао готово у целом свету, а условно речено једини играч на терену је коронавирус. Новонастало стање је код неких изазвао неодговорност, код некога бес а неке приморао да јавно прете.

Почело је са затварањем стадиона и дворана, наставило се са прекидом такмичења у готово свим лигама и спортовима, а сада се спортски медији углавном баве објављивањем информација који су играчи, тренери или руководиоци оболели од Ковид-19.

Кошаркаш Јута Џеза Руди Гобер је први заражени и вероватно главни кривац за прекид сезоне у НБА лиги, и то пре свега због свог крајње неодговорног понашања.

Пипање микрофона након конференције за медије је само део који смо могли да видимо.

Са друге стране, видели смо и бес тренера Ливерпула Јиргена Клопа када су му навијачи на Енфилду пружали руке у жељи да се са њим поздраве.

"Склањајте те руке, идиоти!", рекао им је.

И даље је ситуација најтежа у Италији, која је буквално цела у карантину. Апели људима да не излазе из својих домова стижу од бројних јавних личности, а најупечатљивији је онај који је упутио ћудљиви Марио Балотели.

"Сви, али баш сви, морамо остати у својим кућама. Људи не схватају озбиљност ситуације. Недостаје мени фудбал, али морам да останем у кући. Баш као и сви остали. У супротном, ако то не урадите, доћи ћу до вас и лупити вам шамар", поручио је Супер Марио.

И док је велика непознаница како ће се сезоне завршити, јер просто мало ко о томе тренутно размишља и може да предвиђа, пуно реакција и буре изазвала је изјава председника КК Партизан Остоје Мијаиловића, који сматра да би у случају трајног прекида АБА лиге титулу требало доделити његовом клубу.

петак, 13. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи