Конор Мекгрегор и Хабиб Нурмагомедов октагон заменили Твитером

Мекгрегор и Нурмагомедов поново су у сукобу, овога пута на друштвеној мрежи Твитер. Љубитељи ММА борби са нестрљењем очекују нову борбу два велика борца, али није извесно када ће, али уопште и да ли ће до ње доћи.

Хабиб Нурмагомедов је у историјској борби 2018. године савладао Конора Мекгрегора у четвртој рунди, а после меча дошло је до опште туче два табора.

Нетрпељивост између два велика борца и даље траје, а сукоби су поново ескалирали, овога пута вербално на друштвеној мрежи Твитер.

Конор је објавио фотографију направљену по заврштеку меча, на којој је Хабиб у сукобу са Ирчевим табором, и уз њу додао опис "Улична борба".

Хабиб није остао дужан, одговорио је са два твита. Прво је објавио фотографију из борбе, где је Конор у подређеном положају и написао "Упомоћ", док је на другом твиту видео-снимак из једног паба, где се Конор "закачио" са непознатим мушкарцем.

"Покажи свом сину како си добар у уличној борби", написао је Нурмагомедов.

Последњу поруку послао је Мекгрегор, који је објавио анимиране фотографије из свог дуела са "Каубојем" и написао: "Можеш имати велику жељу за победом и бити учтив".

Очигледно је да два борца нису у најбољим односима, што је еуфемизам, па љубитељи ММА са великим нестрпљењм очекују њихов нови дуел у октагону.

Али, велико је питање када ће, али и да ли ће до њега доћи.

Хабиб у априлу има заказану борбу са Тонијем Фергусоном, док би Конор тек у јулу требало да се бори у Лас Вегасу, против још неименованог противника.

"Једини начин да се Конор поново бори за титулу је да савлада неког великог борца", рекао је Хабибов менаџер Али Абделазиз.

До тада, љубитељима овог борилачког спорта остаје само да маштају ко би победио у потенцијалном реваншу и да се надају да ће два борца наћи заједнички језик, бар када је нови меч у питању.

петак, 13. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи