Злато за Бобану Момчиловић-Величковић на ЕП

Српска репрезентативка у стрељаштву Бобана Момчиловић-Величковић освојила је златну медаљу пиштољем на 50. Европском првенству ваздушним оружјем у Вроцлаву.

Бобана Момчиловић-Вељковић триумфовала је у дисциплини пиштољ на ЕП у Вроцлаву.

Српска стрелкиња је финалу убедљиво тријумфовала са 236,4 круга, скоро четири више од другопласиране Хајди Дитхелм Гербер.

Момчиловић-Величковић тако је по трећи пут освојила европску титулу, после најсјајнијих медаља на ЕП 2010. и 2012. године.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Бобани Момчиловић Величковић освајање златне медаље.

"Европско злато за Србију од Бобане данас! То је огроман успех који заслужује све честитке, Бобана, али и захвалност што си нас поново све учинила поносним!", наводи се у честитки министра Удовичића.

"Из године у годину доказујеш свој фантастичан квалитет и доносиш медаље са најјачих међународних такмичења. Твој успех и врхунски резултати су производ континуираног преданог рада, само настави тако! Честитам и твом стручном штабу и Стрељачком савезу Србије", додаје се у честитки.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 13. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи