Вајлдер победио Ортиза и престигао Алија

Амерички боксер Дионтеј Вајлдер нокаутом у седмој рунди победио је Кубанца Луиса Ортиза и одбранио је светску титулу у ВБЦ категорији, али и надмашио великане попут Алија, Луиса и Тајсона.

Иако је кубански див био бољи у рингу током шест рунди, меч је завршио на поду и као поражен.

Доминанти Вајлдер је овим тријумфом десети пут заредом одбранио појас који је освојио 2015. године.

Он се након победе у Лас Вегасу изједначио са Владимиром Кличком и Леријем Холмсом на челу вечне листе боксера који су у супер-тешкој категорији титулу одбранили десет или више пута.

Да његов успех буде још већи, ту је и податак да је на тој листи престигао великане Мухамеда Алија, Ленокса Луиса и Мајка Тајсона, који су то радили девет пута узастопно.

Победа против Ортиза била је Вајлдерова укупно 42. у каријери, уз један реми. Занимљиво, он само један меч у своју корист није решио нокаутом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи