На Инстаграму признала допинговање

Аустралијска пливачица Шејна Џек признала је путем Инстаграма да је била позитивна на допинг тесту, због чега се повукла са Светског првенства у Квангџоуу.

Двадесетогодишња пливачица слободног стила, која је освојила два сребра у штафети и бронзу на претходном првенству света, информацију о свом повлачењу са такмичења објавила је у Инстаграм посту.

"Са великом тугом и болом у срцу морам да се повучем због оптужби да имам забрањену супстанцу у свом систему (телу)", написала је.

"Нисам знала да сам супстанцу унела, нисам то свесно урадила. Пливање је моја страст од 10 године и никада не бих намерно узела забрањену супстанцу која би била непоштовање за мој спорт и угрозила моју каријеру", наводи се даље у објави.

"Сада је у току истрага и мој тим и ја радимо све што можемо да сазнамо када и како је ова супстанца дошла у контакт са мојим телом", закључила је.

Овај случај велики је ударац на аустралијско пливање, поготово након што је њен земљак Мак Хортон имао водећу улогу у протестима против присуства Сун Јанга, који је такође имао проблема са допингом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи