Конор Мекгрегор објавио повлачење

Контроверзни ММА шампион Конор Мекгрегор на друштвеним мрежама објавио да се повлачи из активне спортске каријере. То је учинио само неколико сати после интервјуа у коме је најавио заказивање наредне борбе за јул, па су се у медијима појавиле сумње да се можда ради само о још једном од његових бројних медијских спинова.

Ирски борац, бивши ултимат фајт шампион у две категорије УФЦ који се тренутно налази на осмом месту на листи, објавио је на Твитеру да се повлачи из активног спорта.

„Хеј, момци, брзо објављујем, одлучио сам да се данас повучем из спорта званично познатог као ММА. Желим свим мојим старим колегама да напредују. Сада се придружујем мојим бившим партнерима на овом подухвату, већ у пензији", написао је Мекгрегор.

Ова објава се појавила само неколико сати по објављивању Коноровог интервјуа у коме је најавио да је у преговорима за наредни меч који очекује да ће се одржати у јулу месецу. Уз то је тврдио да је у одличној форми и да његови обожаваоци могу бити сигурни у победу. Само пар сати касније, 30-годишњи Мекгрегор се самопензионисао.

У страним медијима су се појавиле и сумње да ова објава можда није нови маркетиншки трик контраверзног ММА борца, али се сви слажу да је оставио велики траг у овом спорту и постигао многе за сада недостижне резултате у каријери упркос бројним аферама кроз које је прошао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи