Хокејаши Србије са Русијом и Кином у Санкт Петербургу

Хокејаши Србије учествоваће на престижном међународном турниру "Алроса куп", који се од 25. до 29. априла одржава у Санкт Петербургу. Утакмица у Санкт Петербургу са домаћинима турнира у априлу биће историјска јер Србија никад није имала прилику да игра против селекције Русије.

Како је саопштено је из Савеза хокеја на леду Србије на турниру ће сем домаћина Русије учествовати и олимпијски тим Кине, док ће четврти учесник бити накнадно одређен.

Колико је учешће на овом турниру значајно за српски хокеј објаснио је председник Савеза Марко Миловановић.

"Уколико не рачунамо дуел СФРЈ против СССР-а, који је на Олимпијским играма у Сарајеву 11. фебруара 1984. године завршен победом Совјета 9:1, утакмица у Санкт Петербургу у априлу биће историјска јер Србија никад није имала прилику да игра против Русије", изјавио је Миловановић.

"Алроса куп", се одржава од 25. до 29. априла у Санкт Петербургу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи