Данас отварање клизалишта на Ади Циганлији

На простору Каменог града на Ади Циганлији данас ће бити отворено прво клизалиште неправилног облика у Београду. Отварање је планирано за подне, а за посетиоце ће током 54 дана рада бити омогућено бесплатно клизање у пет дневних термина.

Термини су од 10 до 11.30 часова, затим од 12 до 13.30 сати, од 14.00 до 15.30, од 16.30 до 18.30 часова и од 19 до 21.

Планирано је и више од 120 сати бесплатних програма, са аниматроима у новогодишњим костимима, позоришне и луткарске представе, наступи кловнова и мађионичара, као и бројне тематске журке и спектакли на леду, наводи се у саопштењу ЈП "Ада Циганлија".

У сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда, у периоду од 1. до 28. фебруара за све ученике основних и средњих школа обезбеђено је целодневно бесплатно коришћење клизаљки уз ђачку књижицу.

Изнајмљивање клизаљки за децу до седам година биће бесплатно, док је за све остале посетиоце и заљубљенике у клизање предвиђена симболична цена од 150 динара.

ЈП "Ада Циганлија" позива све суграђане да посете клизалиште и уживају у празничним чаролијама које је то предузеће припремило за предстојећу зимску сезону на Ади.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи